Selamat Datang Ke Website Rasmi

Selamat Datang Ke MasjidJamekKL.com

Mari Menderma

18 Mac 2019 Persiapan Program “Kenduri Bahasa Siri 2”

Ketua Imam Masjid Jamek Sultan Abdul Samad, Kuala Lumpur Al-Fadhil Ustaz Yahya Mahyuddin telah mempengerusikan Mesyuarat Penyelarasan Persiapan Program “Kenduri Bahasa Siri 2”.

Mesyuarat ini telah dihadiri semua kakitangan Masjid serta wakil Dewan Bahasa Pustaka.

Program ini akan dijalankan pada 20 Mac 2019 di Masjid Jamek Sultan Abdul Samad, Kuala Lumpur. Bermula jam 8.00 Pagi sehingga jam 1.00 Tengah Hari.

Doakan perjalanan program kami agar dipermudahkan dan berjalan dengan lancar.

17 Mac 2019 : 6.30 Petang : Pengarah Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan YBrs Tuan Haji Mohd Ajib bin Ismail @hjmohdajibismail mengunjungi Masjid Jamek Sultan Abdul Samad Kuala Lumpur pada petang Ahad hari ini.

Kunjungan tersebut telah disambut oleh Ketua Imam Masjid Jamek Sultan Abdul Samad, Kuala Lumpur, Al-Fadhil Ustaz Yahya Mahyuddin

Translate Website »