Selamat Datang Ke Website Rasmi

Selamat Datang Ke MasjidJamekKL.com

Mari Menderma

19 April 2019 – KDYMM Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah berangkat menunaikan Solat Jumaat di Masjid Jamek Kuala Lumpur.

KOMUNITI MESRA AUSTIME 2019

6 April 2019 : Bersempena bulan April Bulan Kesedaran Autisme Masjid Jamek Sultan Abdul Samad, Kuala Lumpur, dengan kerjasama rakan strategik Autism Friendly Mosque telah mengadakan Program Komuniti Mesra Austisme pada hari Sabtu bertarikh 6 April 2019 yang lalu.

Program ini bertujuan bagi meraikan Hari Autisme Sedunia yang disambut pada 2 April setiap tahun, selain itu, kita juga dapat meluangkan masa bersama anak-anak yang istimewa ini dengan lebih erat dan mesra untuk mereka.

Kami dari pihak Masjid dan krew-krew yang terlibat ingin mengucapkan ribuan terima kasih diatas segala bantuan dan sokongan yang telah diberikan sepanjang program ini berlangsung.

Translate Website »